Det känns rätt i hela kroppen

Känner att min kropp längtar efter sommarvärmen, varje liten cell väntar & väntar. Någonting mer som har tagit över min vardag, är planering! Det köps småprylar till ett eget boende & det känns att det kanske är nära snart. När det känns rätt i hela kroppen, jaa då börjar det bli dax! Jag har en ungefär bild på hur JAG vill ha det. Hur det blir, jaa det får vi se..
Just nu har jag kommit hem efter en shoppingtur & har slagit rumpan min framför "halv åtta hos mig". Så himla mysigt. :) Hoppas ni har det lika fint som mig!



Someone i us to know

image description
Jag fortsätter att plocka ur det fina ur mina dagar. Gårdagen då jag slutade klockan tio på morgonen tog jag vara till max, tog mig en två timmars promenad från ren hem till lilla röste. Har då aldrig kännt mig så uttittat i hela mitt liv, var nog ingen som hade sett en tjej verkade det som.. Lollen uppskattade inte mitt tänk med att han skulle tycka att det var skönt med motion, så han fick jag bära under armen titt som tätt. 
Eftersom jag nu lever det perfekta livet (ingen skola) så ställde jag mig o bakade eget lingonbröd, må vara bland det godaste jag ätit! & en kladdkaka till besöket vi hade igår.  Idag är en ny bra dag!



Det finaste gud gett mig

image description
Lollo är verkligen det absolut finaste som jag någonsin rört. Min lilla solstråle i livet, mitt hjärta.



Morgonstund har guld i mun

Känner mig lite som gubben i lådan som loggar in på blogg.se igen, där jag en gång var en trogen skrivare. Just IDAG vill jag sprida mitt liv utöver internet, jag hoppas ni arbetsgivare som googlar upp mig ser vilken OTROLIGT ansvarsfull tjej jag är som äter frukost. (klart ni ska tacka ja till mig! hehe)
image description
Jag har faktiskt börjat sova skapligt bra nu, vilket gör att själen mår bättre! Så när jag vaknade imorse vid åtta så hoppade jag i täckbyxorna & liftade in till stan för att få gå på nya stigar med hunden. (Aldrig sett Lollo så morgonpigg.) Väl hemma dukade jag upp bordet med godsaker, kokade te o tände ljus, dagen ska börja på topp. Nu har jag bäddat ner mig i sängen igen o ska snart samla nya krafter till att kliva upp för andra gången denna morgon. Idag väntar min allra första dag på en fem veckors lång praktik, o ja jag är väldigt förväntansfull!